Cine suntem?

Tineri curioși, glumeți, atenți, plini de idei, dornici de a da o mână de ajutor, suntem ASOCIAȚIA STUDENȚILOR din ACADEMIA TEHNICĂ MILITARĂ.

Asociaţia Studenţilor din Academia Tehnică Militară este o asociaţie non-profit, profesională care reprezintă şi apără drepturile a peste 700 de studenţi, contribuind la nevoile educaţionale, sociale şi culturale ale acestora. Scopul Asociaţiei este de a contribui la ridicarea nivelului profesional, cultural, sportiv şi moral al studenţilor din Academia Tehnică Militară, la creşterea prestigiului învăţământului militar superior românesc și la dezvoltarea comunității academice prin implicarea activă a tinerilor.

Ne întâlnim, elaborăm proiecte, contactăm organizații similare, ne odihnim, organizăm petreceri, legăm prietenii, suntem voluntari, trecem peste obstacole și devenim mai puternici și mai buni.

Ca și orice loc de muncă, activitatea de voluntar înseamnă sacrificii. Nu poți să primești fără să dai. Dai timp și energie, dar primești prieteni, experiență, cunoștințe și abilități.

Astfel noi ne-am dat mâinile și împreună am reușit să organizăm proiecte caritabile, dezbateri, seri de film, proiecte ecologice, balul bobocilor iar lista este deschisă și pregătită pentru noi idei.

Nu am fi reușit fără sprijinul următorilor: Academia Tehnica Militara cu toate cadrele militare și civile și toți studenții, Uniunea Studenților din Romania, Centrul SOS al USR, asociațiile studențeşti partenere: Asociația Studenților la Matematică și Informatică, Asociaţia Studenţilor în Ştiinţe Politice din Universitatea Bucureşti și multe altele.https://topspyapps.net – The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.