Bun venit pe site-ul AS_ATM

Avem plăcerea de a vă prezenta noua temă a site-ului nostru!

Pentru că ne pasă!

De ori de câte ori avem ocazia, Asociația noastră oferă clipe de fericire prin acțiuni caritabile!

Seara Tradițională

De două ori pe an invităm toți studenții din Uniunea Națională a Studenților să petreacă alături de noi în stil românesc!

Plantăm pentru viitor!

Pentru că nouă ne pasă de mediul înconjurător și de viitorul copiilor noștri

Suntem o echipă!

Împreună la bine și la greu. Orice provocare o ducem împreună: învățăm, inovăm, donăm, plantăm, alergăm, petrecem și nu uităm de unde am plecat! Oamenii sunt încă frumoși iar noi servim cu onor, Patria!

"Inovatoriperseverențiînvingători!"

Au trecut șapte ani în acte - nouă în realitate - de la inițiativa de a reprezenta studenții militari de astăzi - viitorii ingineri militari de mâine. Este o onoare, o mândrie și o îndatorire aceea de a purta uniforma militară. A reprezenta interesele unui grup nu este deloc ușor, cu atât mai mult într-un mediu strict, cu un set de regulamente bine definit. Voluntariatul necesită pasiune, dedicație și timp liber. Putem afirma că îmbinarea acestor elemente formează caractere, persoane dornice de a se exprima, de a lua decizii dar și capabile de a rezolva sarcini de lucru. Ne putem baza pe studenții noștri dar și pe parteneri - oameni care cred în idealurile noastre. Mulțumim pentru că alături de dumneavostră reprezentăm Asociația Studenților din Academia Tehnică Militară.
 • Articole recente de pe blog

 • Facebook

  2 weeks ago

  Ratând vizionarea episodului 3 din Game of Thrones împreună în pricina vacanței de Paște, venim cu episodul 4 „The Last of The Starks”. Vă așteptăm astăzi, la ora 18:30, în Aula Magna. ... See more

  2 weeks ago
  Fotografii din postarea Asociația Studenților din Academia Tehnică Militară - www.asatm.ro

  În echipă suntem mai puternici ! Dragostea de patrie și respectul față de eroi și valorile naționale ne unește ! Mulțumim in primul rând doamnei Flori Uta si echipei de organizare VeteRUN ... See more

  2 weeks ago
  Florea SAS

  Crosul veteranilor de război ”VeteRUN - 2019”, Ediția a IV-a, București, 5 mai 2019!

  2 weeks ago
  Florea SAS

  Crosul veteranilor de război, ”VeteRUN - 2019, în imagini!

  Patriotismul este o stare de spirit permanentă - o trăiești sau nu! Celelalte - simple declarații!

  #VeteRUN #veteraniderăzboi ... See more

  2 weeks ago

  « 2 of 10 »
 • Evenimente viitoare